Bleh.

Ni vet de där dagarna som inte riktigt innehåller något speciellt? De där dagarna när någon frågar vad man gjorde för en vecka sedan och man verkligen inte vet, för att dagarna var så innehållslösa att de inte var värda att lägga på minnet? Jag är rädd att hela den här veckan kommer att hamna i den kategorin. Vecka 36 2011 – en vecka att inte lägga på minnet.

När den största händelsen var att titta på X-Men: First Class så kan en vecka lätt te sig som ointressant, och det var ändå piken av nördlycka för denna vecka. Helgen närmar sig med stormsteg och jag hoppas verkligen att den för något roligt med sig.

Filmen var i alla fall över förväntan, och helt klart ett måste för de som snöat in på X-Men.

Om Viktor

Arbetandes datornörd med alldeles för mycket sociala tendenser för att datorn ska må bra av det. Överanalyserande, spekulerande, och med humor som vapen attackeras vardagsbekymmer på löpande band. Tar mer en gärna en öl i trevligt sällskap.
Det här inlägget postades i Allmänt skrivande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bleh.

  1. Evil skriver:

    Men det är ju i alla fall raid ikväll så lite mening finns det ju faktiskt den här veckan också!

  2. Caesar skriver:

    Också kollat på den. Helt klart en sevärd film, riktigt bra ärligt talat. Vet dock inte vad de har att komma med här näst ”/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *