Då tar vi nya tag…

Nu var det bra längesen jag satte mig här och skrev! Anledningarna till det långa avbrottet har varit många, och summa summarum har helt enkelt varit att jag mentalt inte haft ork, lust eller inspiration att skriva något. Mitt kära jobb har skickat mig land och rike runt, mitt kära privatliv har skickat mig på ännu längre strapatser rent mentalt, och jag har väl inte riktigt vetat vilket ben jag ska stå på för att hålla balansen på bästa sätt. Som en sista skänk från ovan har jag även åkt på den värsta förkylningen jag har haft på flera år, vilket inte gjort något av ovanstående lättare, men jag har iaf. sluppit fundera på huruvida man ska tvingas ta sig ut på krogen eller om jag med gott samvete kan ha en intim myshelg med soffan.

Efter regn kommer solsken, och så även denna gång. Min cyniska sida har väl blivit lätt övergödd på sistone, och jag är faktiskt glad att jobbet hållit mig upptagen utan allt för många andningspauser. Det finns ändå en viss glädje och lycka i att kunna vara stolt över det jobb man genomför, och att få höra att det finns få som är så passionerade för det man intresserar sig för känns faktiskt rätt bra!

Jag fick det fantastiska nöjet att agera modell på jobbet härom veckan, och ni kan ju få beskåda det fantastiska resultatet här nedan:

Viktor på jobbetJag ska tydligen förvandlas till vår nya posterboy, vilket är både roande och skrämmande. Resultatet i slutändan blir nog att min inkorg kommer explodera av ännu fler frågor, men det blir nog bra!

Så nu behöver jag tydligen bara bestämma mig vilket nästa tåg mot äventyrsland jag ska hoppa på för att ge mig själv lite ny huvudvärk. Bästa med allt som hänt på sistone är ju att jag faktiskt insåg att det finns folk som kan överraska, och trots bitter eftersmak så ger det ju hopp för framtiden. Så i väntan på nya upplevelser online och offline får jag helt enkelt försöka hålla er uppdaterade med nya krönikor från såpoperan som är mitt liv både irl och i världen Nörd.

 

Om Viktor

Arbetandes datornörd med alldeles för mycket sociala tendenser för att datorn ska må bra av det. Överanalyserande, spekulerande, och med humor som vapen attackeras vardagsbekymmer på löpande band. Tar mer en gärna en öl i trevligt sällskap.
Det här inlägget postades i Allmänt skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *