Maratontittande och helvetet med fredagar

De senaste tre veckorna har jag lidit av en förkylning i klass med långsam tortyr i valfritt fångläger på medeltiden. Förutom oförmågan att kunna andas genom näsan, den fantastiska whiskyrösten och de lätta svettningarna så är livet inte riktigt lika trevligt när man är konstant halvdöd. Addera övertidsarbete och konstant resande så vet man med säkerhet att man kommer dö i förtid på valfri flygplats av ren utmattning. Incheckning på den sista färden i bokstavlig mening…

Så förutom en diet på te, näsdroppar, halstabletter och billig whisky så känner jag nu att jag med stolthet kan säga att jag har full förståelse för gravida kvinnor. Det är ett helvete!

Fördelen med att vara sjuk är däremot att man får tid till att komma ifatt på alla serier och filmer man inte hunnit titta på det senaste året. Efter att ha hunnit se årets tillskott på sevärda filmer, samt kommit ifatt på både Fringe, Supernatural, Game of Thrones och andra roliga serier så började min jakt på något nytt att sätta tänderna i. För den som vill se en serie som blandar Avatar, Jurassic Park och Lost i ett bör slänga ett öga på Terra Nova, en sprillans ny serie som än så länge verkar rätt lovande. Om de bara kan slänga om fokusen lite grann på huvudstoryn så kan det faktiskt utvecklas till något riktigt bra.

Sen har jag starkt börjat ogilla fredagar. De har inte tillfört något trevligt alls sedan i somras. Den här höstens fredagar har bara inneburit drama, depp, besvikelse och bitterhet. Kort och gott så borde vi avskaffa fredagar, så att jag slipper få dem förstörda hela tiden. Raden av tråkiga nyheter som har landat hos mig under fredagar de senaste månaderna visar att olyckor sällan kommer ensamma. Precis när man kommit hem från jobbet, slappnat av och varvat ner så har vardagsidyllen ställts på ända. Men skam den som ger sig: Nu på fredag väntar ledighet, nörderi och förhoppningsvis väldigt trevligt sällskap. För vem vill inte gå och beblanda sig med ett gäng halvgalna spelnördar en helg?

Gamex

Om Viktor

Arbetandes datornörd med alldeles för mycket sociala tendenser för att datorn ska må bra av det. Överanalyserande, spekulerande, och med humor som vapen attackeras vardagsbekymmer på löpande band. Tar mer en gärna en öl i trevligt sällskap.
Det här inlägget postades i Allmänt skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *