Historien gör sig påmind!

Jag snubblade in på en alldeles fantastiskt rolig nyhet som jag helt hade missat!
En av de absolut största inom rollspelsgenren ska återupplivas både till PC, Mac och iPad!

 Under namnet ”Baldur’s Gate: Enhanced Edition” får vi ännu en gång återvända till The Sword Coast för att uppleva magin i det som var det mest revolutionerande spelet under 90-talet. Det banade vägen för de rollspel vi ser idag, och då jag vet att jag personligen lagt ner över 250 timmar på hela spelserien så kan jag gå i god för att det är en fantastisk spellupplevelse.

Uppsnyggad, uppfixad och anpassad för dagens teknik kan nu även dagens ungdom få uppleva rollspel när det är som bäst!

Om Viktor

Arbetandes datornörd med alldeles för mycket sociala tendenser för att datorn ska må bra av det. Överanalyserande, spekulerande, och med humor som vapen attackeras vardagsbekymmer på löpande band. Tar mer en gärna en öl i trevligt sällskap.
Det här inlägget postades i Nörderi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *