Sommaren var kort…

Så nu sitter man här igen framför datorn efter en sommar fylld av regn, regn och ännu mer regn. Trots det extremt blöta vädret så har jag hunnit ut på lite äventyr, och med tanke på att jag inte skrivit här sedan april så får vi ju alla hoppas att det är av mycket goda skäl! 😉

Shut up Fool!

Efter en sommar fylld av festivaler, ett bad i insjö samt blivit morbror så är det nu dags att ställa in sig på höstens händelser. Det som lockar mig mest just nu är faktiskt det jag skrev om sist, och det är ju såklart det kommande Baldur’s Gate: Enhanced Edition. Med endast två veckor kvar till release så tyckte jag det var dags att se över datorn. Efter en grundlig rengöring och historiekoll bland mina gamla ordrar på komplett kunde jag konstatera att min gamla trotjänare är över 4.5 år gammal. Ett par grafikkort har uppgraderats längs vägen, och ett minne sa tack och hej innan sommaren, men förutom det så är det nog en av de stabilaste burkar jag har haft!

Systemkrav

Under min storstädning blev det även lite rensning i lådorna, och vad hittade jag där om inte just min gamla kopia av originalet till Baldur’s Gate. Det var andra krav på den tiden, speciellt med varningstexter som DOES NOT WORK IN DOS…

Men allt gott har ju ändå ett slut, och så även för min gamla dator. Under en lugn hemmakväll med rea på komplett.se så impulsköpte jag mig en ny leksak. Det är nog den i särklass ”renaste” datorn jag har ägt.

Dator

Insidan

Så nu är jag laddad inför hösten, och det enda som jag får akta mig för är att bli lite för social här framöver, så inte min nya leksak känner sig bortglömd.

Om Viktor

Arbetandes datornörd med alldeles för mycket sociala tendenser för att datorn ska må bra av det. Överanalyserande, spekulerande, och med humor som vapen attackeras vardagsbekymmer på löpande band. Tar mer en gärna en öl i trevligt sällskap.
Det här inlägget postades i Nörderi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *