Viktor

Så vem är jag?
Ursprungligen en dalmas som flydde från Falun direkt efter studenten för att hoppa på studier på KTH. Studieåren rullade på rätt snabbt, och helt plötsligt satt man där med jobb, bostadslån och funderingar på vad man skulle göra när man blev.. ehm.. vuxnare.

Med bakgrund som både datatekniker, lärarvikarie, säkrare sex-informatör, dialysunderskötare samt flerårig erfarenhet från arbete med bokstavsbarn har det hunnits med att uppleva en både fram- och baksidor av vardagsbekymmer. Med jobb och studier parallellt under ett par år så byggdes illusionen upp om jag att jag äntligen funnit mitt kall här i livet som medicintekniker i en av de intressantaste branscherna man kan tänka sig.

IMG_20140523_114323

En dag på jobbet

Planen för framtiden ändrades rätt snabbt när den nyutexaminerade medicinteknikern slutade som expert inom belysningsbranschen. Från studiebänken slängdes jag snabbt ut i verkligheten, och numera är jag en ingenjör som jobbar med marknadsföring, utbildning och expertfrågor i en bransch som för några år sedan inte ens fanns på den personliga kunskapskartan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *